Hřbitov | Volný pokec | Diskusní fórum | liveSMS.cz - SMS zdarma T-mobile, Vodafone, O2

Hřbitov (Volný pokec) úvodní stránka » live diskusní fórum » Volný pokec » Hřbitov

Seřadit diskusi od nejstaršího / nejnovějšího příspěvku, zobrazit všechny / 50 / 20

Darkness 23.12.09 12:03

Nic proti lidičky, ale vypadá to tu čím dál tím hůř... Co sem přijdu tak jak na hřbitově - mrtvo...!
Co se s vámi stalo…? To už tady opravdu nikdo nechodí…? x(

Boruvka 23.12.09 15:40

já jen občas, není čas- podnikám :-) Jinak všem přeji hezké vánoce a odvahu do nového roku, protože se neví, cvo nám ti politici zas provedou.

Scooter 23.12.09 17:36

TY SE DIVÍŠ facebook badoo atd :-( taky mě to bavilo když soutěžilo více lidi a ne jen 3-4 uživatele Darkness a taky přejí všem uživatelům live sms příjemné vánoce a hodně dárku pod stromeček :-)

Pavlushka 23.12.09 20:20

Taky už sem jen občas nakouknu.. To není jen facebookem a podobnými servery, ale nějak tu vážně není moc čím se zabavit.. No a taky se mi tak trochu rozkládá počítač, tak ho radši moc nezapínám..:))

Tymi14 23.12.09 23:19

mám taky účet na FB a kdyby tu bylo co dělat, tak jsem raděj tady...ale jenom si prohlížet fotky, to mi dlouho nevydrží..:) a navíc na netu už taky nejsem tolik, co dřív..

Darkness 24.12.09 09:56

Upřímně, taky jsem měla účet na FB... ale tohle je jediný portal kde jsem vydržela tak dlouho... A proč asi, zaujal mě a našla jsem si tady skutečné přátele... x) A byla bych ráda, kdyby se vratily ty časy co jsme nestíhali číst všechny příspěvky v jedné diskusi..

Dusan 24.12.09 10:22

jj :) zlaté časy kdy to stálo za h.... :D

Scooter 24.12.09 17:34

njn to by chtěl každý ale nevím který blb vymyslel facobook atd :-(

Darkness 24.12.09 18:47

To není facebookem... ale něčím jiným... Jenže to tady nebudu veřejně vypisovat, už tak jsem určitě naštvala dost lidí...!

Dusan 24.12.09 22:04

čím čím a čím ....? :)

Scooter 24.12.09 23:17

jo tak čím to je hm :-(

Darkness 25.12.09 11:49

Nevim jestli neumíte číst, že sem dáváte takové příspěvky...

Dusan 25.12.09 18:02

umíme,jen chceme vědět čím to je podle tebe

Scooter 25.12.09 19:18

jo přesně tak :-)

Darkness 25.12.09 19:24

Něco jsem psala, tak nechápu proč se mě ještě na to ptáte...

Tymi14 26.12.09 13:10

tak je třeba s tím něco dělat..x) stačí jen chtít...

Scooter 26.12.09 14:30

njn :-(

Do diskusí mohou zasahovat pouze registrovaní uživatelé.
«« « předchozí - 1 - následující » »»

Všechny Murphyho zákony Murphyho zákony

Murphyho zákon o papouškovi

Intenzita hlasového projevu papouška je přímo úměrná důležitosti právě vysílané zprávy v televizi nebo probíhajícího telefonického rozhovoru.

Všechny vtipy vtipy

Vtip o cestování

Jedou tři turisti do Arabie. Jdou do paláce a uvidí nepopsanou místnost. Tak do ní jdou a uvidí samé ženy. Užívají si s nimi, když v tom přijde dovnitř sultán a říká: "Kdo se byť jednou dotkl jedné z mých žen, bude potrestán podle svého povolání".
První muž říká: "Jsem policista"
"Ustřelte mu penis" znělo potrestání.
Druhý říká: "Jsem požárník"
"Upalte mu penis"
A třetí říká:"Já prodávám lízátka"...

Všechny citáty citáty

Náhodný citát

Tlučte a bude vám otevřeno.

faq | provozní řád | statistiky | typy účtů | charita | deblog | mapa webu | kontakt
© 2007-2009 livesms.cz - provozuje JikaServis, vyvíjí xomax softworks
Nahrávám
reklama
TOPlist