Přihlášení
Fórum
Úvodní stránka Diskusní fórum Volný pokec Všechny smutné písně sem :)
Všechny smutné písně sem :)
Seřadit diskusi od nejstaršího / nejnovějšího příspěvku, zobrazit všechny / 50 / 20
Zdravim potřeboval byh nějaký smutný písničky- emotivní. např: ta z titanicu atd. Já jich moc neznám a mám je rád tak sem napište pls názvy nějakých pěkných smutných- pomalých písniček. Děkuji..:)
Darkness Více méně to je jedno. Kromě dechovek snesu skoro vše.
bradbury_77 : Díkes mrknu na to.
Nwm jak se ta písnička jmenuje tak aspoň odkaz, ale je to the best song
http://www.youtube.com/watch?v=HjXTrNxTeSs&feature=related
jinak ten Zpěvák je Dino Jelusić
Mňága je super,ale říká ti něco Asonance??Nádherný irský balady,stojí za to si to aspon zkusit poslechnout:)
bradbury_77 : Tak jsem hledal a nic jsem od Zuzany ani Filipa nenašel.
Misanka566 : Díky za song, ale musím říct, že pro mě není tedy až tak moc smutný. Asi to je tim, že neumim anglicky a tudíž nerozumím textu.Ale díka. Te'd se jdu kouknout na ty ostatní songy co jste zde napsali a pak dám vědět.
Darkness : Tak jsem pár písniček poslehl, které jsi napsala. Jsou pěkný. Od h16 jsem je znal. Od Neplatný Identity jen jednu. Jayk3M- nemají špatný písničky. Ten Panik byl ze začátku zvláštní- němčina je sama o sobě zvláštní:D ,ale zvykl jsem si. Kaktus vsp. Chalise- Chcem Ťa- celekm pěkná písnička. Broken - Seether and Amy Lee fakt pěkná!!:) Díky za radu :)
s.r.o.upirek: Lenny Kravitz - Calling all angels je pěkná písnička, ale nerozbrečela mě :)
Coldplay -je možná lepší.
A ta poslední je takovej průměr. Ale musim říct, že zatim na Titanic-Celine Dion asi nic nemá.
bradbury_77-Jojo Moby je má pěkný písničky to je fakt, ale název neznám tak mám smůlu:D Děkuji všem za tipy a můžete psát dál :)
Nick Cave- Where the Wild Roses Grow
- Death is Not the End
tohle na netu určitě někde najdeš 
ale bude ti mooc smutno
nebo několik písniček ze soundtracku "ROMING", cikánské balady jsou nádherné, chytlo mě to za srdce i když jsem textu nerozuměl
Dido - here with me
Lifehouse - you and me
Seal - Love´s divine
Coldplay - the scientist
Sum 41 - Pieces
moje nejobléíbenější písnička. :(
Patrick Swayze - She´s like the wind.
Takýhle si pouštim já,když je mi nejhůř. :)