Vy, co máte již 18+, půjdete k volbám? | Volný pokec | Diskusní fórum | liveSMS.cz - SMS zdarma T-mobile, Vodafone, O2

Vy, co máte již 18+, půjdete k volbám? (Volný pokec) úvodní stránka » live diskusní fórum » Volný pokec » Vy, co máte již 18+, půjdete k volbám?

Seřadit diskusi od nejstaršího / nejnovějšího příspěvku, zobrazit všechny / 50 / 20

Boruvka 3.9.09 12:18

Taky vás už štvou současné největší strany? Mně teda hodně! K volbám půjdu a budu volit novou stranu (ne TOP 09)

Vivien_caronn 3.9.09 12:29

Mě štvou snad všichni politici! Volit bych šla,ale vážně nevím koho :-)

Boruvka 3.9.09 12:32

no já si vybrala V V - věci veřejné pod vedením Radka Johna. Vždycky se mi líbilo, jak nebojácně odhaloval nepravosti

Vivien_caronn 3.9.09 12:37

Že by konečně někdo normální? :-) Já osobně se v těch malých nebo nových stranách nevyznám, znám jen ty velké, jako např. ODS a ty bych nevolila nikdy!

Boruvka 3.9.09 12:51

no právě, tam už snad není nikdo poctivej a u ČSSD jak bysmet

Vivien_caronn 3.9.09 12:52

To jsou jen sliby a houby z toho

Boruvka 3.9.09 12:56

máš pravdu, sliby-chyby...chtěj nás jen víc zadlužit..i naše prapravnoučata :-(

Boruvka 3.9.09 12:59

jo a kdybys chtěla vědět něco víc, o tom proč chci dát hlas VV, tak maj webovky www.veciverejne.cz, když se zaregistruješ jako příznivec, můžeš tam i hlasovat a co se mi líbí, oni dělají program podle toho hlasování

Vivien_caronn 3.9.09 13:03

Jj, děkuji, určitě se podívám a třeba je i budu volit :-)

Boruvka 3.9.09 13:04

já to vidím jako výchoodisko a naději, uvažovala bych i o tOP09, ale ti taky nejsou čistí, jsou tam "staré struktury"

Vivien_caronn 3.9.09 13:08

Já se kouknu na ty věci veřejné a třeba půjdu konečně někoho volit

Boruvka 3.9.09 13:13

jj, kdyby nás bylo hodně, to by teprv Paroubek s Topolánkem čuměli ! :-)))))

Vivien_caronn 3.9.09 13:16

Topolánka nemůžu ani vidět.Když je v televizi, tak radši přepínám na jiný kanál :-)

Boruvka 3.9.09 13:18

já zas nemůžu vidět Paroubka a Ratha...je jich daleko víc Ve VV jsou skoro samí mladí, věřím, že dokážou změnit stav

Vivien_caronn 3.9.09 13:19

Kéž by se jim to povedlo, protože ta naše vláda je opravdu hnus

Boruvka 3.9.09 13:20

právě v to doufám, taky jsem znechucená

Vivien_caronn 3.9.09 13:22

Jak to vidím v televizi, tak jenom nadávám a myslím že nejsem jediná

Boruvka 3.9.09 13:24

to určitě ne, ale je smutný, že tyhle strany maj i skalní příznivce...divim se jim po těch zkušenostech

Vivien_caronn 3.9.09 13:25

To já taky..Znám pár lidí,co chtějí volit Topolánka.Je to jejich názor a brát jim ho nebudu, jen je nechápu :-(

Boruvka 3.9.09 13:26

já jich taky pár znám, prej radši budou volit menší zlo...ale co takhle volit dobro? No ne?

Vivien_caronn 3.9.09 13:28

To je pravda..Nevím proč bych měla volit někoho,koho nemám ráda a kdo nedělá pro stát nic dobrého? To jsou před volbama jen sliby, jak povedou stát k lepšímu a když vyhrajou, tak je vše při starém a nebo ještě horší

Do diskusí mohou zasahovat pouze registrovaní uživatelé.
«« « předchozí - 1 [2] [3] [4] - následující » »»

Všechny Murphyho zákony Murphyho zákony

Murphyho zákon o síle politiky

Chceš-li zbohatnout,dej se na politiku!

Všechny vtipy vtipy

Vtip o ženách

Baví se tři kamarádi: "Já mám ženu jako Etnu - žhavou a výbušnou!" - "To já jako Grónsko - chladnou a ledovou." - "To já mam ženu jako Malorku." - "???" - "Taky na ní už každý byl!"

Všechny citáty citáty

Náhodný citát

Manželství je pokus jít ve dvou, ale každý jinam.

faq | provozní řád | statistiky | typy účtů | charita | deblog | mapa webu | kontakt
© 2007-2009 livesms.cz - provozuje JikaServis, vyvíjí xomax softworks
Nahrávám
reklama
TOPlist